لغو کلیه امتحانات دانشگاه‌های آزاد استان خراسان رضوی تا پایان روز جمعه ۳۰ خردادماه افشای شیوه جاسوسی واتس‌آپ برای اسرائیل فعالیت دفاتر اسناد رسمی با یک‌سوم ظرفیت تأثیر وحشتناک حملات موشکی رژیم صهیونیستی بر بیماران بستری حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری به‌موقع پرداخت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) | از فردا، هوای مشهد خنک می‌شود درگیرشدن ۲۱ استان کشور، از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی تاکنون | به حدود ۱۰۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل نظام سلامت در شرایط جنگی مدیریت اقامت و خروج زائران خارجی مشهد، در دستور کار ستاد شرایط اضطراری خراسان رضوی با کمک بسیج ناحیه یک عمار مشهد اجیرشدگان یک زن برای انتقام‌گیری دستگیر شدند پیگیری شهرآرا برای آزمون‌های لغو شده | خانواده‌ها نگران برگزاری آزمون‌ها نباشند مراقب چشم‌ها در برابر موج انفجار باشید داروخانه‌ها طبق روال معمول در حال ارائه خدمات به مردم هستند تأکید مدیرکل سازمان حفاظت محیط‌ زیست تهران بر حفظ منابع حیاتی اطلاعیه جدید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد درباره نحوه برگزاری امتحانات (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دستور به دادستان‌های کشور برای برخورد شدید و عبرت‌آموز با جاسوسان رژیم صهیونیستی شهادت ۳ تن از همکاران شاغل و بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی در حملات رژیم صهیونیستی وام ۵۰ میلیون تومانی به حساب ۲ هزار و ۲۹۰ بازنشسته خراسانی واریز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) مهمان‌نوازی مشهدی‌ها در روز‌های سخت اهمیت ورزش زیاد در جوانی برای کنترل فشار خون در میانسالی وضعیت ذخیره دارویی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطلوب است بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان غذا و دارو به شایعه کمبود دارو‌های پیوند عضو بیمار مرگ مغزی ساکن تربت‌جام جان ۴ نفر را نجات داد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی سه نفتکش در دریای عمان + عکس مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم
سرخط خبرها

هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت

  • کد خبر: ۳۳۳۷۰۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت
مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی، با اشاره به کاهش نرخ زادوولد و افزایش جمعیت سالمند در کشور، این وضعیت را یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی قرن حاضر دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه حامد ابریشم‌تاب امروز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) در همایش «همه برای ایران جوان» که با محوریت جوانی جمعیت، در تالار شهر مشهد برگزار شد، با اشاره به بحران جهانی کاهش جمعیت جوان و افزایش جمعیت سالمند، اظهار داشت: مسئله جوانی جمعیت یکی از دغدغه‌های مهم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در قرن حاضر است که ایران نیز از آن مستثنی نیست.

وی افزود: کشور‌های مختلف با توجه به شرایط خاص خود در تلاش‌اند تا با سیاست‌های حمایتی، روند رشد جمعیت جوان را حفظ کرده و از بحران سالمندی جلوگیری کنند.

حامد با تأکید بر نقش کلیدی ازدواج و فرزندآوری در افزایش جمعیت، افزود: امروز پنجره جمعیتی ایران به یک چالش جدی تبدیل شده است و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی، سیاست‌های بالادستی ازجمله سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هستیم.

مدیرکل امور بانوان استانداری با اشاره به اقدامات استان خراسان رضوی در این زمینه گفت: در این استان، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مستمر در حوزه‌های ازدواج، کاهش طلاق، فاصله‌گذاری فرزندآوری، پیشگیری از ناباروری و ترویج تمایل به فرزندآوری در دستورکار قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با راه‌اندازی مراکز درمان ناباروری در بیمارستان‌های امام‌رضا(ع) و رضوی، خدمات قابل‌توجهی به متقاضیان ارائه شده است.

حامد ادامه داد: ازجمله اقدامات مؤثر می‌توان به ایجاد شبکه ملی تسهیلگران جمعیت، تولیدمحتوای آموزشی، اعزام مشاوران به مراکز مختلف، تعریف بسته‌های حمایتی برای خانواده‌ها، برگزاری همایش‌ها، پویش‌های ملی و نمایشگاه‌های تخصصی و تجهیز خوابگاه‌های متأهلی اشاره کرد.

وی اعلام کرد: خراسان رضوی موفق به کسب رتبه اول در ارائه خدمات بیمه سلامت و درمان ناباروری در سطح کشور شده و شاهد رشد ۱۸ درصدی در ارائه تسهیلات فرزندآوری و ۱۱ درصدی در خدمات ناباروری بوده‌ایم.

مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی گفت: بیش از ۸ هزار و ۹۷۸ خانواده از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شده‌اند و نرخ جذب بیمه‌شدگان نیز رشد ۵.۳ درصدی داشته است.

در پایان، فاطمه حامد از شهرداری مشهد، دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی، آستان قدس رضوی و سایر نهاد‌های همکار در برگزاری این همایش قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این تلاش‌ها، آینده‌ای روشن برای نسل‌های آینده کشور رقم بخورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->